Στο αυτόφωρο δίποδο κτήνος από την Αιδηψό που εκτέλεσε εν ψυχρώ σκύλο.
 
Η Βόρεια Εύβοια έσπασε τη σιωπή της - Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
 
Στο αυτόφωρο στη Χαλκίδα οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο άντρας που πυροβόλησε και σκότωσε μικρόσωμο σκυλάκι στην περιοχή Βαρβάρα Αιδηψού στη Βόρεια Εύβοια. 
 
Το τραγικό αυτό περιστατικό που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία εκτυλίχθηκε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου. Όλα ξεκίνησαν όταν το άτυχο σκυλάκι μπήκε στο χώρο του δράστη με αποτέλεσμα εκείνος να πάρει όπλο από το σπίτι του και να το πυροβολήσει αδίστακτα και στεγνά.
 
Γείτονας εντόπισε το σκύλο και έτρεξε γρήγορα να ειδοποιήσει την κοπέλα που το φρόντιζε. Το νεαρό κορίτσι συγκλονισμένο από το θέαμα που αντίκρισε πήρε το σοβαρά τραυματισμένο ζωάκι και το μετέφερε στον κτηνίατρο. 
 
Το Φιλοζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας «ΗΡΑ» από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στην κοπέλα. Δυστυχώς ο σκυλάκος έφερε πολύ βαριά τραύματα και η κατάσταση της υγείας του ήταν μη αναστρέψιμη. Το ζωάκι έφυγε από τη ζωή με φρικτούς πόνους. 
 
Η κοπέλα λύγισε και έσπασε τη σιωπή της, αποφασισμένη είπε στα μέλη της «ΗΡΑΣ» «φοβάμαι όμως θέλω ο δράστης να τιμωρηθεί». 
 
Έγιναν μηνύσεις στο Α.Τ. Ιστιαίας και Αιδηψού και η πρώτη σύλληψη για δολοφονία ζώου στη Βόρεια Εύβοια είναι πλέον γεγονός.

Δείτε αγγελίες Ζώων


Για σκυλιά