Πριν από λίγη ώρα συνελήφθη άντρας άνω των 70 ετών στο Παγκράτι, στην οδό Φιλολάου καθώς φέρεται να είναι ο δράστης της μαζικής δηλητηρίασης αδέσποτων γατών.

Φιλόζωοι της περιοχής εντόπισαν τα νεκρά γατάκια και μία κυρία, η Μαργαρίτα Σ. είδε τον δράστη και βρήκε ψάρια, σε κόλλα από ψαροπωλείο, τα οποία προφανώς και φέρουν το δηλητήριο. Κλήθηκε άμεσα περιπολικό και τον συνέλαβαν.

Μάλιστα στο κρατητήριο παραμένει και η κυρία Μαργαρίτα αφού ο φερόμενος ως δράστης απείλησε ότι θα της κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ονομάζεται Β.Κ. και είναι συνταξιούχος...διευθυντής υγειονομικού. Θεώρησε ίσως βρώμικες τις γάτες και βρήκε τρόπο για καθαριότητα; Τα λόγια είναι περιττά...

Αν και τουλάχιστον πέντε φροντιζόμενα αδέσποτα γατάκια πέθαναν, η σύλληψη του είναι θετικό γεγονός καθώς συνήθως την γλιτώνουν αφού δεν υπάρχουν αποδείξεις! Υπάρχουν δύο μάρτυρες και άφθονα στοιχεία με πειστήρια, σύμφωνα με φιλόζωους.  ''Το αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου ανταποκρίθηκε άψογα. Ο φερόμενος ως δράστης είναι ταυτοποιημένος και γνωστός πλέον σε όλη την ευρύτερη περιοχή, κάτοικος της Λ. Καφαντάρη, και γνωστός για τις απειλές του ακόμη και σε διερχόμενους με ζώα. ''

 

 

Η δηλητηρίαση ζώων εκτός από ανήθικη και απάνθρωπη, είναι και παράνομη και τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο.


Δείτε αγγελίες Ζώων


Για σκυλιά