Σε παλιότερες εκπομπές της έχει πει, με την ειλικρίνεια που την κατέχει, ότι δεν ''μπορεί'' τις γάτες. Πλέον όμως ερωτεύτηκε κι αυτή τα τετράποδα αυτά αφού γνώρισε ένα, χάρη στα παιδιά της που το βρήκαν στο δρόμο και το πήραν σπίτι!

Εδώ και αρκετό καιρό στην οικογένεια της είχε ένα λαμπραντόρ τον Βίκτορα που δεν αποχωρίζεται ποτέ και κολυμπούσε μαζί της στην Άνδρο! Εμπειρία από γάτες δεν είχε και ... ''φρίκαρε'' όταν τα παιδιά της, της πήγαν τον Λάκυ, ένα γατάκι! To βρήκαν βρεγμένο, κάτω από το αυτοκίνητο και τον αγάπησαν οικογενειακώς! Οι ξεκαρδιστικές...απορίες-απόψεις της γνωστής παρουσιάστριας ότι..θα βγάλει εξάνθημα ή ότι δεν δένονται οι γάτες με τον άνθρωπο έχουν φυσικά διαψευστεί από τα φιλιά που της δίνει ο γάτος!

Αυτά περιέγραψε στην εκπομπή της όσο μιλούσε με την επίσης παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που προσπαθεί να φροντίσει τα αδέσποτα ζώα που βρίσκει ενώ και εκείνη υιοθέτησε ένα από τα αδέσποτα σκυλάκια που γεννήθηκαν από αδέσποτη σκυλίτσα στον Alpha. H Κωνσταντίνα μάλιστα περιέγραψε πώς αναγκάστηκε να δώσει το πρώτο της σκυλάκι αφού ως φοιτήτρια δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του. (Διαβάστε σχετικά: Πόσο εύκολο είναι να έχεις ζώο όταν είσαι φοιτητής;) Και η Ελένη Μενεγάκη όμως τόνισε πώς μετά τον πρώτο ενθουσιασμό με το σκύλο τους, όλες οι ευθύνες πλέον για τη φροντίδα του έχουν πέσει πάνω της, κι όμως τον φροντίζει όπως πρέπει. Έτσι πρέπει να λαμβάνουν όλοι υπεύθυνα υπόψην πριν αποκτήσουν ένα ζώο, τις ευθύνες.

Στην εκπομπή προβλήθηκε και video με τα αδέσποτα ζώα της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας που αναζητούν σπίτι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει ήδη 3 σκυλιά όμως τελικά και η Ελένη Μενεγάκη κατάλαβε πόσο όμορφα πλάσματα είναι και οι γάτες και δεν χορταίνει να τον βλέπει να παίζει και να κρύβεται στα πιο απίθανα σημεία του σπιτιού. Ο γατούλης είναι ασπρόμαυρος και στάθηκε πολύ τυχερός!!! Χαιρόμαστε που στην παρέα τους υπάρχουν πολλοί σκυλο-γατο-γονείς όπως η Αση Μπήλιου που ανέφερε πόσο παρεξηγημένες είναι οι γάτες λόγω της φήμης ότι δεν είναι πιστές όπως τα σκυλιά αλλά και πώς τα ζώα είναι δέσμευση & υποχρεώση, σαν παιδιά. Και η Κατερίνα Ζαρίφη έχει 2 σκυλιά.

 

 


Δείτε αγγελίες Ζώων


Για σκυλιά