Αγάπη μου, αστέρι μου, γατάκι μου, μου λείπεις... Σε αγάπησα τόσο πολύ, όσο ποτέ δεν αγαπήθηκε κανένα γατί.
 Ήσουν το φωτεινό αστέρι της ζωής μου. Σου την χρωστάω τη ζωή μου, άλλωστε.... Αν δεν είχες έρθει εσύ ίσως να με είχε νικήσει τότε εκείνη η ασθένεια. Ματάκια μου όμορφα, είχαμε τέτοια αγάπη, τέτοιο δέσιμο και τέτοια επικοινωνία που δεν περιγράφεται με λόγια, μόνο με αισθήματα. Και κανένας ΠΟΤΕ δε θα την καταλάβει αυτήν την αγάπη γιατί μόνο εμείς ξέρουμε τι σημαίνει ο ένας για τον άλλον.
 
Όμως τώρα έφυγες. Μωρό μου, σε νίκησε ο καρκίνος. Θέλω να είσαι καλά όπου και να'σαι. Μου λείπεις. Σε όλους μας λείπεις. Ο Σωκρατούλης έχει μελαγχολήσει. Και η Γκριζέτα (και ας μην θέλει να το δείξει). 
 
Ιδιαίτερο, ιδιότροπο, καταπληκτικό, αγαπησιάρικο γατί μου. Έφυγες από δίπλα μου εκείνη την απαίσια Κυριακή. Κοιμήθηκες στο σπίτι μας που τόσο αγάπησες και τώρα πια ξεκουράζεσαι στον κήπο. Μου έμειναν το μαξιλαράκι σου, κάτι τρίχες σου και τόσες μα τόσες αναμνήσεις, τόση μα τόση αγάπη... Ελπίζω με τον καιρό ο πόνος να καταλαγιάσει και να μείνουν μόνο η αγάπη και οι όμορφες αναμνήσεις. Αλλά το κενό θα παραμείνει...
 
Σε ευχαριστώ που υπήρξες στη ζωή μου, που ήσουν ο σύντροφός μου, ο γάτος μου, ο γιος μου, ο καλύτερός μου φίλος και το alter ego μου για 12 χρόνια. Ήσουν δώρο Θεού για μένα. Ήσουν η ανάσα μου τόσα χρόνια και τώρα που έφυγες δεν ξέρω πώς να αναπνεύσω.
 
Συλβέστρο μου, ζωή μου, ψυχή μου, μωρό μου, γατί μου, καλό σου ταξίδι. Σε αγαπάω πολύ καρδούλα μου.
Αντίο, όμορφά μου μάτια.
 
Η μαμά σου, Kατερίνα Π.
 
 
Συλβέστρος
18/04/2001-19/05/2013

Δείτε αγγελίες Ζώων


Για σκυλιά