Τί γίνεται με τους Ελληνικούς Σιδηροδρόμους;

Οι πληροφορίες που συγκεντρώσαμε προήλθαν από αγανακτισμένους φιλόζωους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ταξιδεύσουν, συνοδεύοντας τον σκύλο τους.

Κατά τα άλλα, το κράτος ισχυρίζεται ότι κάνει προσπάθειες να βελτιωθούν προς κάθε κατεύθυνση οι συνθήκες διαβίωσης ανθρώπων και ζώων.

Η αγανάκτηση και δική μου, μιας και δεν πάει και πολύς καιρός που δυσκολευτήκαμε πραγματικά να στείλουμε, με συνοδεία, ένα μικρό κλουβάκι με γάτα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Επικοινώνησα αμέσως με κάποιον υπεύθυνο του ΟΣΕ και ακούστε τι μου απάντησε. «Στην προσπάθεια που κάνει ο υπουργός Συγκοινωνιών να εξωραΐσει τον Σιδηρόδρομο, έχει καταργηθεί πλέον η μεγάλη σκευοφόρος, οπότε δεν υπάρχει χώρος για μεταφορά μεγαλόσωμων ζώων σε κανένα τρένο. Μπορείτε, όμως, και αυτό με επιφύλαξη, γιατί οι περισσότεροι επιβάτες προφασίζονται αλλεργία, να μεταφέρετε σε κάποια τρένα ένα μικρό ζώο μέσα σε κλουβί μπροστά στα πόδια σας.»

Δεν έχω λόγια να εκφραστώ.
Γυρίζουμε πίσω 100 χρόνια και άντε πάλι να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο.
Πηγή : love4pets.gr

Adespoto.gr :

Εμείς καλέσαμε στο 1110 ( Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών εσωτ. 3 ) και πήραμε ακριβώς την ίδια απάντηση… Μόνο μικρά ζώα και αυτά στην καμπίνα επιβατών,σε κλουβάκι.

Και δικαιολογημένα θα γκρινιάξει ο συν-ταξιδιώτης μας όταν θα χρειαστεί το ζώο να κάνει την ανάγκη του…

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο ΟΣΕ:
Οι βασικές αξίες από τις οποίες εμφορείται ο ΟΣΕ είναι η Συνέπεια, η Εντιμότητα, η Αξιοκρατία, η Ακεραιότητα, η Διαφάνεια, η Αξιοπιστία και η Ποιότητα.

Αυτές εκφράζονται:

•    Στην παροχή υπηρεσιών μεταφοράς υψηλής ποιότητας με κοινωνική ευαισθησία και σεβασμό στον πολίτη  . ..

… τα σχόλια δικά σας.. Καλέστε στο 1110 και ρωτήστε μόνοι σας . ..
Δείτε αγγελίες Ζώων


Για σκυλιά