Το adespoto.gr ανακοινώνει τον 18ο διαγωνισμό με δώρο πάντα χρήσιμα αντικείμενα για ζωόφιλους και ζώα.

Αυτή τη φορά το adespoto.gr εξασφάλισε 6 συσκευασίες  της νέας ξηρής τροφής Pedigree Vital.Η νέα ξηρή τροφή Pedigree® Vital Protection™ είναι σχεδιασμένη ώστε να καλύπτει τις 4 βασικές ανάγκες για την υγεία του σκύλου χαρίζοντας του «ορατή» υγεία! 
Οι ειδικοί στη διατροφή των σκύλων επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν 4 κοινώς αποδεκτές ανάγκες για την υγεία του σκύλου: 
 
Καλή πέψη,  υγιές δέρμα και τρίχωμα, δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα και στοματική φροντίδα.


 
''Στο Pedigree® πιστεύουμε ότι κάθε σκύλος αξίζει κορυφαία διατροφή που θα τον βοηθήσει να είναι υγιής και χαρούμενος σε όλη του τη ζωή γι’ αυτό η νέα ξηρή τροφή Pedigree® Vital Protection™ βοηθάει να παραμένει ο σκύλος σας υγιής, από την υγρή μύτη μέχρι την κουνιστή ουρά!''

 


Ένας τυχερός νικητής θα έχει την ευκαιρία να παραλάβει 1 κιβώτιο με 6 συσκευασίες Pedigree Vital του 1,5 κιλού. Συνολικά δηλαδή θα παραλάβει 9 κιλά τροφής για να μπορέσει να προσφέρει στο ζώο του αυτά που χρειάζεται.


Ειδικά εν καιρώ κρίσης πιστεύουμε, ως adespoto.gr, ότι οποιαδήποτε βοήθεια ακόμα και για τη διατροφή των ζώων μας είναι σημαντική.
 ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
 
#594 Teresa Freeloy 19-12-2012 16:56
 
κι εμεις θα θέλαμε να κερδισουμε!
 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ! 
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό   αφήστε σχόλιο στο άρθρο αυτό , στην ειδική φόρμα παρακάτω.Ο διαγωνισμός ισχύει από 28/11/2012 και θα λήξει στις 31/12/2012.

Ο νικητής θα αναδειχθεί μέσα από online κλήρωση.
(Το email δεν εμφανίζεται δημόσια).
Καλή επιτυχία!

Adespoto.gr

Δείτε αγγελίες Ζώων


Για σκυλιά