Μία νέα εκπομπή στον ANT1 προβάλλει κάθε βράδυ διάφορα gossip νέα. Σε μία συνέντευξη με την Αριελ Κωνσταντινίδη η οποία γυρίστηκε στο γνωστό πάρκο που φιλοξενεί δελφίνια παρότι έχει διαταχθεί κατάσχεσή τους ο Γιώργος Καραμέρος, καλεσμένος της εκπομπής δεν δίστασε να μιλήσει και να αναφερθεί στο θέμα!
Μόλις τελείωσε η προβολή του μικρού video με τη συνέντευξη της Αριελ Κωνσταντινίδη ο Γ. Καραμέρος όταν ρωτήθηκε πώς του φάνηκε αρκέστηκε να πει με νόημα:
''Τα δελφίνια μ αρέσουν στον ωκεανό και όχι σε πισίνες. Αν και ο ιδιοκτήτης του χώρου ξέρω πώς φροντίζει καλά τα ζώα.''
 
Ακόμα και όταν η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι έχει κολυμπήσει με δελφίνια και πόσο έξυπνα πλάσματα είναι, ο κ Καραμέρος ξανα είπε: ''Ελπίζω σε θάλασσα!''
 
Ένα μεγάλο μπράβο στον ενημερωμένο όπως φαίνεται Γιώργο Καραμέρο που παρότι τα κανάλια επιμένουν να φιλοξενούνται στο πάρκο με ρεπορτάζ, αφιερώματα και εκπομπές και να προβάλλουν τα δελφίνια και το χώρο στα Σπάτα έλαβε δημόσια θέση.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος επέλεξε να ασχοληθεί με το σοβαρό θέμα των δελφινιών αντί με τα όσα μας προσφέρει η τηλεόραση του gossip και του lifestyle. Πόσοι άραγε απ τους τηλεθεατές που είδαν τα δελφίνια γνωρίζουν τι έχει συμβεί;Διαβάστε σχετικά:
1) Αττικό Πάρκο: Συνεχίζει τις παραστάσεις με δελφίνια παρά τις παραβάσεις που έχουν διαπιστωθεί-Αδυναμία κατάσχεσης των ζώων λόγω ανύπαρκτων δομών

2) Ασφαλιστικά μέτρα για τα δελφίνια στο Αττικό Πάρκο

Δείτε αγγελίες Ζώων


Για σκυλιά