Το απόλυτο ''must'' του καλοκαιριού είναι τα δημοφιλή βραχιολάκια από καουτσούκ. Το adespoto.gr θα δωρίσει σε 2 τυχερές αναγνώστριες (ή σε αναγνώστες που θα τα δωρίσουν στις φίλες τους!) από ένα σετ των 8 βραχιολιών!
 
Τα βραχιολάκια είναι χειροποίητα, από διάφορων υπέροχων φωσφοριζέ χρωμάτων καουτσούκ, με μεταλλικά σκυλάκια, γατάκια, πατουσίτσες και κοκαλάκια σε ασημί και χρυσό και διακοσμητικά καλοκαιρινά στοιχεία όπως ψαράκια, χάντρες, καρδούλες, λουλουδάκια, πεταλούδες κ.α. αποκλειστικά κατασκευασμένα για τις φίλες του adespoto.gr!
 
Το απόλυτο κόσμημα για τις ζωόφιλες φίλες μας, αποκλειστικά από το adespoto.gr. Ευγενική προσφορά από τα Χειροποίητα Βραχιολάκια LovePets. 

Kάθε σετ είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ και περιέχει 8 βραχιόλια, 8 διαφορετικών χρωμάτων (φούξια, ροζ, μαύρο, άσπρο, μωβ-λιλά, μπλε, κίτρινο, πορτοκαλί) με 8 διαφορετικά κρεμαστά.

 

σετ 1


σετ 2
 
Αφήστε τώρα το σχόλιο σας και διεκδικήστε τα σετ των 8 βραχιολιών, αξίας 17,5 ευρώ.
 
 
Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα 9/6/2012 και λήγει στις 30/6/2012.
 

H δυνατότητα να αφήνετε σχόλια θα ''κλείσει'' στις 30/6/2012  και θα ακολουθήσει  κλήρωσηη οποία θα αναδείξει τις 2 τυχερές νικήτριες στς οποίες θα αποσταλλούν ταχυδρομικά τα δώρα τους!
 
 
 
 
 
Καλή επιτυχία!
 
 
adespoto.gr

Δείτε αγγελίες Ζώων


Για σκυλιά