Ο Μαϊος είναι μήνας στοματικής φροντίδας και γι αυτό η Pedigree® και το DentaStix® δημιούργησε μία εθνική καμπάνια ενημέρωσης με σκοπό την ευαισθητοποίηση όσων αγαπούν τους σκύλους τους, σχετικά με τη σημασία της στοματικής φροντίδας.
 
 
Στα πλαίσια του Μήνα Στοματικής Φροντίδας, το adespoto.gr εξασφάλισε από το Pedigree®, 4 πολυσυσκευασίες DentaStix® 28 τεμαχίων (1 τεμάχιο για κάθε μέρα), τις οποίες θα δωρίσει σε 4 τυχερούς, που θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση!

(Η συσκευασία των 28 τεμαχίων διαρκεί για 1 μήνα).
To Pedigree® DentaStix® είναι ένα απολαυστικό οδοντικό σνακ που φροντίζει καθημερινά τα δόντια του σκύλου σας εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε να του το προσφέρετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και ταιριάζει μοναδικά με την καθημερινή του διατροφή. 
 
Ό,τι καλύτερο για την υγεία των δοντιών του, μετά το βούρτσισμα. 
 
Η αποτελεσματικότητα του Pedigree® DentaStix® είναι κλινικά αποδεδειγμένη. Με ειδικό σχήμα και χάρη στα ενεργά συστατικά του, μειώνει το σχηματισμό της πέτρας έως και 80%, προλαμβάνοντας ακόμα και την ουλίτιδα, όταν χρησιμοποιείται καθημερινά.
 
 
Για να λάβετε μέρος, αφήστε σχόλιο στο άρθρο αυτό, από σήμερα 11/5/2012 έως και 31/5/2012.

H δυνατότητα να αφήνετε σχόλια θα ''κλείσει'' στις 31/5/2012 και θα ακολουθήσει  κλήρωση -online και live- η οποία θα αναδείξει τους 4τυχερούς νικητές στους οποίους στη συνέχεια θα αποσταλούν τα δώρα.


 
Καλή επιτυχία!


adespoto.gr


Δείτε αγγελίες Ζώων


Για σκυλιά