Το adespoto.gr σας εύχεται Καλό Μήνα και για όλο το Μαϊο σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε το νέο βιβλίο της θετικής εκπαιδεύτριας σκύλων Μαρίας Στογιάννη ''Σπιτικές Συνταγές για Σκύλους''.
 
Το πρώτο ελληνικό βιβλίο συνταγών για τα αγαπημένα μας τετράποδα θα δωριστεί σε 3 τυχερούς αναγνώστες του adespoto.gr, που θα αναδειχθούν μέσα από κλήρωση. Η δωρεάν διάθεση των 3 βιβλίων για τους αναγνώστες του adespoto.gr,  είναι ευγενική προσφορά της κ. Στογιάννη και του www.4dogs.gr .
 
Στις 56 σελίδες του βιβλίου θα βρείτε εξαιρετικά οικονομικές, υγιεινές, εύκολες, γρήγορες, και φυσικά  νόστιμες συνταγές, εγκεκριμένες από κτηνίατρο. Επίσης, αναφέρονται δοσολογίες για κουταβάκια και για σκυλιά σε εγκυμοσύνη.
 
Στο πρώτο κεφάλαιο θα βρείτε συμβουλές  και συνταγές, στο δεύτερο, λιχουδιές & σνακ, στο τρίτο και τέταρτο κεφάλαιο αναφέρονται (και με φωτογραφίες), οι τροφές και τα φυτά που απαγορεύονται για τα σκυλιά.
 
Η Μαρία έγραψε αυτό το βιβλίο σε συνεργασία με τον κτηνίατρο Γιάννη Σταματίου, έχοντας σαν σκοπό να βοηθήσει τους κηδεμόνες σκύλων για τον  υγιεινότερο, ασφαλέστερο και οικονομικότερο τρόπο διατροφής των αγαπημένων μας σκύλων.
 
Ένα μοναδικό, χρηστικό βιβλίο για όσους αγαπούν την μαγειρική και τους τετράποδους φίλους τους.
 
Ιδανικό και για δώρο σε ευαισθητοποιημένους ιδιοκτήτες που θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του τι ταΐζουν τα σκυλάκια τους.
 
 
Αν θέλετε να αποκτήσετε δωρεάν το βιβλίο ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ για το ζωάκι σας δεν έχετε παρά να αφήσετε σχόλιο στο άρθρο αυτό!
 
Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα 03-05-2012 και λήγει στις 31-05-2012!
 
 
*Η δυνατότητα να αφήνετε σχόλια θα "κλείσει" στις 31-05-2012 και θα ακολουθήσει η online live κλήρωση για την ανάδειξη των τριών τυχερών! 
 
 
Καλή επιτυχία!
 
 
 
 
 
 
«Σπιτικές συνταγές για σκύλους»
 
Συγγραφέας : Μαρία Στογιάννη
Α’ Έκδοση   Απρίλιος 2012
ISBN: 978-960-496-101-6
Εκδόσεις : iWrite Publications
              Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή
Τιμή Πώλησης:12 ευρώ


Δείτε αγγελίες Ζώων


Για σκυλιά