Το μεσημέρι της Παρασκευής 30/12/2011 ένας ''άνδρας'' με πυροβόλο όπλο σκότωσε τα σκυλιά της γειτόνισσάς του! Με το ίδιο όπλο απέιλησε ότι θα  πυροβολήσει και κατά της ιδιοκτήτριας των ζώων, η οποία  κλαίγοντας όρμησε  εναντίον του.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες  της ιδιοκτήτριας και του συλλόγου Χανίων Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, η αστυνομία του Α.Τ.  Γαλατά  ενεργώντας  άψογα, συνέλαβε στις 31/12/2011 μετά από επιχείρησή της  τον δράστη.

Για πρώτη φορά στον τόπο του εγκλήματος πήγε εισαγγελέας, ο οποίος και έδωσε  εντολή να μπουν στο σπίτι για έρευνα, αναφέρει η κ. Μπομπολάκη.

Ο ίδιος ο δράστης τα αρνείται όλα καθώς μάρτυρας άλλος δεν υπήρξε  του γεγονότος, εκτός  από περίοικους που άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Διετάχθη η εκταφή του ζώου για να γίνει βαλλιστική έρευνα ενώ ο σύζυγος της κυρίας έπαθε διαβητικό σοκ...παραμονή  πρωτοχρονιάς.

Το πρώτο ζώο σύρθηκε μέχρι την ιδιοκτήτρια του και πέθανε ενώ το δεύτερο δεν έχει ακόμα βρεθεί ενώ πιθανολογείται ότι πέταξε ο ίδιος ο δράστης το πτώμα για να μην βρεθεί.


adespoto.gr


Διαβάστε ακόμα: Κουφάλια: Κυνηγός το 'πε και το κανε:πυροβόλησε αδέσποτο σκύλο επειδή του χάλασε τα μπεκ!



Δείτε αγγελίες Ζώων


Για σκυλιά