ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3/1/2012: Κουφάλια: Συνελήφθη και δικάζεται στις 4/1 αυτός που πυροβόλησε αδέσποτο σκυλί
Η Μέριμνα Αδέσποτων Ζώων Κουφαλίων δέχθηκαν την Παρασκευή 30/12/2011 το απόγευμα μία κλήση από έναν "κύριο" που είπε ότι ένα αδέσποτο τους κατέστρεψε τα μπεκ στον απερίφραχτο κήπο τους,και ότι έχει δώσει μια περιουσία.Μένει στις εργατικές κατοικίες των Κουφαλίων.

''Του είπα να περιφράξει τον κήπο,αλλά αυτός είπε ότι δεν γίνεται,γιατί είναι εξ αδιαιρέτου,και δεν μπορούν να τα βρουν.Του είπα ότι δεν μπορούμε να μαζεύουμε κάθε αδέσποτο που "ενοχλεί",αλλά μπορούμε να τον βοηθήσουμε στην απομάκρυνση του σκυλιού.Τότε,μου είπε ότι είναι κυνηγός,και έχει καραμπίνα,και αν το ξανακάνει θα το σκοτώσει.Του είπα ότι δεν μπορεί έτσι απλά να σκοτώσει ένα ζώο,και να το απομακρύνουμε σε κάποιο παραδιπλανό χωριό.Είπε ότι "θα δει τι θα κάνει",και το έκλεισε'', αναφέρει ο εθελοντής.

Το μεσημέρι της επόμενης μέρας, 31/12/2011,  ειδοποίησε ένας γείτονάς του,ότι τον είδε να πυροβολεί το σκυλί 2 φορές εξ επαφής.Ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Τόσο απλά, τόσο απάνθρωπα, τόσο ελεύθερα ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, οι περιβαλλοντολόγοι κυνηγοί.

Ευτυχώς κινήθηκαν άμεσα και η Αστυνομία ανταποκρίθηκε με θέρμη. Ψάχνουν να τον βρούν αφού μάλλον κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφορο.

adespoto.gr

Δείτε αγγελίες Ζώων


Για σκυλιά