Νεκρά από  φόλα  βρήκαν στις 21/12/2011 πηγαινοντας να τα ταϊσουν , όσα  από τα 15 κουτάβια  επέζησαν, περίπου 10, όταν τα εγκατέλειψαν  στην εθνική οδό, οι φιλόζωοι στην Κρήτη.

4 νεκρά κουτάβια και τα υπόλοιπα  άφαντα.

''Υπάχουν ακόμη οι δύο μάνες και ενα κουτάβι, το οποίο κατορθώσαμε να πάρουμε, γιατί η  μια μάννα ήταν επιθετική και βρισκόταν συνέχεια  πάνω από τα νεκρά  κουτάβια  της.Ετσι το έγκλημα  ολοκληρώθηκε. Αφού κάποιοι απέκτησαν  κατ΄αρχήν τα δύο σκυλιά, κάποια  στιγμή τα βαρέθηκαν  και τα παράτησαν μαζί με  τα κουτάβια τους  στην εθνική οδό  με πρόθεση να σκοτωθούν. Λες και ήταν σκουπίδια.

Στη συνέχεια και αφού  σώσαμε περίπου τα δέκα και τα   τοποθετήσαμε σε σπιτάκια  σε  ενα χωράφι μαζί με τις δύο μάνες,  χθες κάποιοι  άλλοι εγκληματίες ολοκλήρωσαν το υπάνθρωπο έργο τους, δηλητηριάζοντάς τα. Ετσι όλοι αυτοί απαλλαγμένοι από τα ενοχλητικά  ζώα θα περάσουν τα Χριστούγεννα κάνοντας προσευχές. Μπορεί να έκαναν το εγκλημά τους  νύκτα για να μην τους δεί κάποιος, όμως είναι βέβαιο οτι θα  πληρώσουν από την Θεία Δίκη. Και ο Δήμος  Χανίων  αδιάφορος  παρακολουθεί να συντελούνται  τόσα  εγκλήματα κατά των ζώων με πλήρη αναλγησία.Αιδώς Αργείοι.'', αναφέρει η κ.Αναστασία Μπομπολάκη.

Πρωτοσέλιδο απανθρωπιάς για την Κρήτη καθημερινά και μετά είμαστε εμείς οι ''ρατσιστές'' που χαρακτηρίζουμε έναν τόπο από τις πράξεις λίγων. Μήπως τελικά είναι πολλοί αυτοί οι..λίγοι εκεί;;;


adespoto.gr

Διαβάστε σχετικά: Κρήτη : Πέταξαν 15 κουτάβια στο δρόμο μαζί με τις μάνες 

Δείτε αγγελίες Ζώων


Για σκυλιά