Άλλη μία καταγγελία έφτασε στο adespoto.gr, για ανάγωγο οδηγό που υποχρέωσε σκυλάκι να ταξιδέψει στις αποσκευές. Τα ζώα που έχουν πεθάνει, οι διαμαρτυρίες στο Διαδίκτυο, η απάντηση του ΚΤΕΛ για ''άδικη δυσφήμιση'' του κλάδου και ο σχετικός νόμος δεν αγγίζει τους αδιόρθωτους, αυθάδεις οδηγούς των ΚΤΕΛ! Διαβάστε την καταγγελία:

Μ.Αναστασία:

''Την Τρίτη 5/7 ταξίδεψα με το κτελ Αττικής με το δρομολόγια των 9.30 Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Μία επιβάτης είχε μαζί της ένα κουταβάκι μικρόσωμο σε ένα ένα μικρό κλουβάκι κ ο οδηγός δεν της επέτρεψε να το πάρει επάνω, αλλά το έβαλε στις αποσκευές αν και είχε πολύ ζέστη. Όταν αποφάσισα να επέμβω, ρώτησα πολύ ευγενικά τον οδηγό γιατί δεν αφήνει την κοπέλα να το πάρει πάνω και εκείνος μου απάντησε με πολύ άσχημο άγριο και ειρωνικό ύφος.

Όταν του είπα πως υπάρχει νόμος που επιτρέπει τα ζώα πάνω, μου ζήτησε να του τον δείξω και όταν του είπα πως δεν τον έχω μαζί μου, η απάντηση του ήταν "δεν υπάρχει κανένας νόμος". Όταν του είπα πως έχουν πεθάνει πολλά ζωάκια έτσι, πάλι μου απάντησε ειρωνικά "Κανένα σκυλι δεν έχει πεθάνει".

Μετά απλά απομακρύνθηκε μιλώντας μου άσχημα και με πολύ άγριο ύφος, τόσο που δεν ξαναμίλησα γιατί πραγματικά τον φοβήθηκα.Κάτι πρέπει να γίνει για αυτό..''

Παρακαλούμε στείλτε διαμαρτυρία στα ΚΤΕΛ Αττικής:

Τηλεφωνικό κέντρο:
210 88 08 000 (30 γραμμές)

Fax: 210 82 27 378

info@ktelattikis.gr
tickets@ktelattikis.gr

Διαβάστε σχετικά:
1) ΚΤΕΛ: Ανάγωγοι οδηγοί συνεχίζουν να βάζουν ζώα στις αποσκευές!

2) ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας: Ο οδηγός λέει ότι με εντολή του Προέδρου των ΚΤΕΛ τα ζώα ταξιδεύουν στις αποσκευές!


3) Εύβοια: Οδηγός ΚΤΕΛ δεν επέτρεψε σε φιλόζωη να ταξιδέψει με τη γάτα της και την πέταξε έξω!

Δείτε αγγελίες Ζώων


Για σκυλιά