Ένα απάνθρωπο και βάρβαρο έθιμο φαίνεται να έχουν στη Βουλγαρία και μάλιστα ο δήμαρχος του Tsarevo το υπερασπίστηκε, λέγοντας ότι δεν είναι επικίνδυνο για τα σκυλιά-θύματα. Το έθιμο είναι κάτι σαν περιστροφή σκύλου και συνέβη σε χωριό της νοτιοανατολικής Βουλγαρίας, το Brodilovo, στις αρχές Μαρτίου.ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΟ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ.
Τι κάνουν; Δένουν έναν ΖΩΝΤΑΝΟ τις περισσότερες φορές σκύλο με σκοινί, πάνω από το νερό και τον στριφογυρνάνε πολλές φορές. Τελικά, το απελευθερώνουν ώστε να πάει όσο πιο γρήγορα μπορεί στην αντίθετη κατεύθυνση, μέχρι να πέσει στο νερό...Οι θεατές γελάνε ενώ ανάμεσα τους είναι και μικρά παιδιά!

Το έθιμο αυτό μάλιστα αναβίωσε πρόσφατα, με την υποστήριξη του δημάρχου Petko Arnaudov, ο οποίος δήλωσε σε όσους διαμαρτυρήθηκαν ότι το κυνήγι των φαλαινών στα νησιά Faeroe ή οι ταυρομαχίες στην Ισπανία είναι πολύ πιο άσχημες παραδόσεις από την Βουλγαρική! Διαγωνισμό ηλιθιότητας κάνετε;;;

Πριν 1 χρόνο όπως δημοσιεύσαμ στο adespoto.gr έγιναν γνωστά αισχρά περιστατικά από τη Βουλγαρία! Η Μίμα, σκυλίτσα από τη Βουλγαρία, βρέθηκε με κομμένα και τα 4 πόδια της και τελικά σώθηκε στη Γερμανία, όπου της έβαλαν τεχνητά πόδια!Video from Adespoto.tv.Ειδικά η Βουλγαρία, είναι μία από τις χώρες που έχει λάβει τον τίτλο του χειρότερου δολοφόνου ζώων, κυρίως των αδέσποτων.

Αντιδράστε και ζητήστε διακοπή του εθίμου!!!Email της Βουλγαρικής κυβέρνησης: GIS@GOVERNMENT.BG

Διαβάστε την απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς το adespoto.gr EΔΩ.


Δείτε αγγελίες Ζώων


Για σκυλιά