19/2/13:Υιοθετήθηκε η δίποδη Ελπίδα από την Κατερίνη

Ένα ανάπηρο ζώο απαιτεί περισσότερη φροντίδα και προσοχή. Οι τρεις αυτές φάτσες πάλεψαν για την ζωή τους και νίκησαν. Βρίσκονται στην Κατερίνη και φιλοξενούνται στο κυνοκομείο Κατερίνης. Δέχονται καθημερινά την φροντίδα των εθελοντών του ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

1. Η ''Κολοκύθα'', που έχουμε φιλοξενήσει παλιότερα στο adespoto.gr, βρέθηκε την άνοιξη του 2011 χτυπημένη στην άκρη του δρόμου, για δέκα μέρες την έβλεπαν και όλοι την περνούσαν για νεκρή... Έδωσε την μάχη της πάλεψε για την ζωή της, έχει πολύ όρεξη για ζωή, παιχνίδια και ατελείωτα χάδια, και ας έχει πρόβλημα στα δύο πίσω πόδια της. Με το αναπηρικό αμαξίδιο πάει παντού και μονοπωλεί τα χάδια όπου σταθεί! 

 
2. Η ''Ελπίδα'' είναι ένα κορίτσι θαύμα! Αξιολάτρευτη κούκλα που έπεσε θύμα ατυχήματος από τραίνο στο σιδηροδρομικό σταθμό Κατερίνης…Πάλεψε και βγήκε νικήτρια! Είναι μια πανέμορφη κούκλα, που κρατάει το χώρο της πεντακάθαρο! Ποτέ δεν λερώνει μέσα και περιμένει να την βγάλεις έξω για να κάνει την ανάγκη της! Είναι εμβολιασμένη και στειρωμένη. Το μόνο που ζητάει είναι χάδια και αγκαλιές!
 
3. Ο ''Σποτ'' ήταν αδέσποτος και χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Η εύκολη λύση για αυτόν θα ήταν η ευθανασία, ωστόσο χειρουργήθηκε και ποζάρει με χάρη στον φακό!


 
Ελπίζουμε κάποια στιγμή να βρούνε τις οικογένειες που τους αξίζουν οπουδήποτε και αν βρίσκονται αυτές! Απλά θα περιμένουν…, αναφέρουν οι εθελοντές στο email τους προς το adespoto.gr.
 

Αν θέλετε να υιοθετήσετε κάποιο από αυτά τα σκυλάκια και να του χαρίσετε αγάπη για όλη του τη ζωή,επικοινωνήστε με το zo.et.dr.kat@gmail.com

25/1/2013:  H μικρή Μαρία έστειλε δώρο λιχουδιές στα 3 ανάπηρα σκυλάκια!

Δείτε αγγελίες Ζώων


Για σκυλιά